Patrick van den Heuvel

Patrick is al jaren hét boegbeeld van Homan op de kermis. Als leidinggevend monteur heeft hij zich de afgelopen jaren als geen ander binnen ons bedrijf ingezet voor de kermis.

Altijd op zoek naar mogelijkheden en uitdagingen maar loopt ook zeker niet weg voor problemen. Juist dáár liggen de kansen om te laten zien wie we zijn en wat we kunnen. Kilometers kabels en duizenden attracties heeft hij de afgelopen jaren neergelegd en aangesloten.

Een self-made man die zichzelf heeft bewezen. Een bijzonder loyale, trouwe en eerlijke medewerker altijd denkend in het belang van het bedrijf en indien nodig hiervoor zijn eigen belang op de 2e plaats zet.

Op het gebied van techniek hoef je Patrick niets te leren, ruim 20 jaar is hij al te vinden op de Nederlandse kermissen en evenementen en heeft hij vele projecten van groot tot klein tot een perfect einde gebracht.

Van begin tot eind, van tekening tot uitvoering is bij Patrick in vertrouwde handen. Exploitanten, opdrachtgevers en marktmeesters hebben zijn nummer in hun telefoon staan en nemen regelmatig contact met hem op voor zijn vakkundigheid.

Met Patrick als één van de drijvende krachten achter Homan Kermis b.v. hebben wij het volste vertrouwen in het slagen van Homan kermisorganisatie.