Martijn Hendrikx

Martijn is een kermisman in hart en nieren.

Weinigen reisden de afgelopen jaren zoveel kilometers, zowel in binnen als buitenland, als hij. Nederland, België en Duitsland werden veelal bezocht om te kijken hoe men hier geniet van de kermis.

Geïnteresseerd als bezoeker maar vooral ook als kermisliefhebber maakte hij duizenden foto’s. Deze prachtige plaatjes heeft eenieder voorbij zien komen in de vakbladen alsook op internet.

Met een vakkundig oog keek hij de afgelopen jaren naar de vele kermissen om te kijken hoe de organisatie in elkaar zit. Welke attracties staan er en hoe komt de kermis het meest tot haar recht.

De afgelopen jaren is hij betrokken geweest bij de organisatie van diverse kermissen zoals Valkenswaard en Dommelen. Zelfs in een moeilijk kermisjaar als 2020 heeft hij, met complimenten van de lokale GGD, een aantrekkelijke kermis neergezet waarbij alle maatregelen en beperkingen in acht zijn genomen.

Met Martijn in ons team, ondersteund door diverse ervaren collega’s, hebben wij vertrouwen in een professionele organisatie voor Homan Kermis.